Direct la continutul paginii »

Geo Earth SRLEste o firmă IMM din ROMANIA cu capital integral privat înfiinţată in anul 2008 şi are ca domeniu de activitate: activitati de inginerie (cadastru, topografie, arpentaj, etc.) si consultant tehnica legate de acestea. Intrarea noastră pe piaţa românească a fost una impunatoare. Motorul firmei a fost întotdeauna faptul că am fost inovatori. Într-o piaţă imatură şi entropică, noi am ştiut să folosim tehnica know-how-ului, să proiectăm, să planificăm şi să optimizăm metodele. Emblema si LOGO-ul firmei "Probabil niste profesionisti" este marca inregistrata si protejata de OSIM.

Specializări: Cadastru, Intabulare, Consultanta gratis, Topografie, Masuratori, Geodezie, Publicitate imobiliara;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geo Earth SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Geo Earth SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geo Earth SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.