Direct la continutul paginii »

Cad-art SRLProduse si servicii:
servicii de cadastru, geodezie, cartografie, topografie, constructii civile si industriale, intocmire documentatii intabulare pentru cartea funciara a imobilelor, masuratori topografice.


Firma presteaza servicii in domeniul cadastrului, geodeziei, cartografiei, topografiei, constructiilor civile si ndustriale.
Intocmeste documentatii pentru inscrierea in cartea funciara a imobilelor, obtinerea autorizatiei de construire, studii topografice, proiecte de urbanism de detaliu, proiecte de urbanism zonale, proiecte de urbanism general, materializarea in teren a limitelor de proprietate, realizeaza retele geodezice de indesire, executa lucrari de topografie inginereasca, urmareste comportarea in timp a constructiilor industriale si civile, realizeaza toata gama de lucrari in domeniile de mai sus.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cad-art SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cad-art SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cad-art SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.714