Direct la continutul paginii »

Welt Imobiliare SRLWelt Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca care activeaza cu succes pe piata imobiliara incepand cu anul 2003. Prin calitatea serviciilor oferite Welt Imobiliare si-a castigat repede un bun renume fiind azi o agentie imobiliara importanta si respectata in Cluj Napoca. Indiferent de tipul tranzactiei imobiliare va oferim un mare numar de oferte imobiliare.

Fie ca doriti sa cumparati sau inchiriati un imobil pe weltimobiliare.ro gasiti apartamente in Cluj, apartamente in constructii noi, apartamente in Floresti, Baciu sau Apahida, case, vile, terenuri, spatii comerciale, birouri, hale, spatii industriale, etc. Agentia Welt Imobiliare este partenerul ideal si garantia succesului tau. Venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa tanara si puternica de profesionisti, care pun in primul rand accent pe etica si servicii de inalta calitate, fiind daruiti in intregime visului ce va adus la noi.

Despre proprietatile postate pe site-ul firmei Welt Imobiliare weltimobiliare.ro, vizitatorii interesati pot gasi informatii referitoare la arhitectura cladirii, zona in care este amplasata, numarul de nivele, suprafata utila sau construita a imobilului, anul constructiei, vecinatati, starea constructiei, numarul de camere, locurile de parcare, garaje, panorama, expunerea, utilitati, dotari, extrasul de carte funciara, planurile apartamentelor, retelele de utilitati, preturi, oferte de case si vile, terenuri,etc. In speranta ca informatiile pe care le veti gasi pe site-ul nostru va vor fi cat se poate de utile va invitam sa ne vizitati le sediul agentiei noastre din B-dul 21 Decembrie, nr.24, ap.3, Cluj-Napoca.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Welt Imobiliare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Welt Imobiliare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Welt Imobiliare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.