Direct la continutul paginii »

Dac Antrepriza Constructii SRLDAC Antrepriza Constructii va ofera servicii complete de constructii hale industriale, ce includ consultanta, realizare proiect si obtinere autorizatii.

Daca nu beneficiati de timpul necesar inceperii unui nou proiect cu ajutorul nostru, va punem la dispozitie hale industriale depozitare/productie de vanzare, situate in Bucuresti cat si in zonele limitrofe, cu dimensiuni intre 700 mp si 1200 mp ce beneficiaza de toate utilitatile si de cele mai bune preturi !

DAC Antrepriza Constructii (fosta General Lux Service) este o companie cu traditie pe piata de profil din Romania, aceasta avand deja in portofoliu mai multe proiecte finalizate.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dac Antrepriza Constructii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dac Antrepriza Constructii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dac Antrepriza Constructii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.829