Direct la continutul paginii »

Contrust Prod SRLn anii 2007-2008, in urma unei prospectiuni a pietei, CONTRUST PROD s-a orientat catre prestari de servicii de perspectiva pentru dezvoltarea societatii romanesti, respectiv dezvoltarea infrastructurii, si in mod special modernizare si extindere: apa, canal, gaze, drumuri precum si ferme zootehnice, pensiuni turistice si alte obiective de interes atat la nivel de proiectare cat si consultanta in vederea obtinerii de fonduri Europene.

n anul 2002, S.C. CONTRUST PROD S.R.L. a concesionat de la Primaria Comisani 22 hectare luciu helestee care au fost populate cu peste din speciile crap romanesc, ten, nobilis, fitofag, astfel dezvoltand activitatea, prin creearea unei baze de turism, alimentatie publica, pescuit sportiv si agrement.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Contrust Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Contrust Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Contrust Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.796