Direct la continutul paginii »

Zacaria Developments SRLSC Zacaria Developments SRL, companie de dezvoltare imobiliara, a fost infiintata in Sibiu - Romania, in ianuarie 2008.

Compania noastra isi defineste activitatea de dezvoltator imobiliar prin dezvoltarea propriilor proiecte precum si promovarea acestora; achizitionarea terenurilor agricole, trecerea lor prin toate etapele necesare pana la stadiul de terenuri de constructie, in vederea dezvoltarii cartierelor rezidentiale; administreaza deasemenea si un parc industrial de 33.000 mp, situat pe str. Stefan cel Mare nr. 193, destinat inchirierilor de hale, spatii de productie, depozite si birouri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zacaria Developments SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Zacaria Developments SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zacaria Developments SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Zacaria Developments SRL


23.481