Direct la continutul paginii »

M.t.m's Office SRLExpertii evaluatori autorizati ANEVAR din cadrul companiei SC MTM's Office SRL, oferta servicii de evaluari si reevaluari imobiliare, evaluari imobiliare pentru raportari financiare, evaluari pentru investitii, studii de piata, marketing imobiliar.

Serviciile oferite de compania noastra sunt desfasurate pe raza Municipiului Arad, inclusiv in orasul Arad.

Compania SC M.T.M.’s OFFICE SRLrealizeaza servicii de evaluare in conformitate cu Standardele Internationale de Evaluare, dupa cum urmeaza:

- evaluarea intreprinderilor
- evaluarea proprietatilor imobiliare
- evaluarea bunurilor mobile.

Compania SC M.T.M.'s OFFICE SRL a fost infiintata in anul 1999. Din acel an compania s-a orientat spre consultanta imobiliara si consultanta financiara.

Incepand din anul 2000 compania a inceput sa se dezvolte pe mai multe ramuri, cuprinzand evaluarea de proprietati imobiliare, proprietati mobiliare, intreprinderi si active financiare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale M.t.m's Office SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre M.t.m's Office SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii M.t.m's Office SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.630