Direct la continutul paginii »

General Management Construction Group SRLocietatea General Management Construction Group a aparut pe piata constructiilor civile si industriale din Romania in anul 2003, cu dorinta de a solutiona pe deplin cerintele clientilor nostri, avand in vedere asigurarea celui mai bun raport calitate-pret.

Societatea dispune de resurse pentru realizarea unei game foarte largi de lucrari in domeniul constructiilor si amenajerilor interioare si exterior. Calitatea lucrarilor executate are ca suport implementarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001/2000.


Societatea dispune de resurse pentru realizarea unei game foarte largi de lucrari in domeniul constructiilor si amenajerilor interioare si exterioare, cum ar fi:

Constructii de locuinte permanente si de vacanta, "la cheie" sau "la rosu", cu diferite grade de confort.

Consolidari
Reabilitari
Amenajari sau reamenajari exterioare si interioare
Suprainaltari de locuinte si sedii administrative
Depozite exterioare
Hale industrialeContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale General Management Construction Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre General Management Construction Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii General Management Construction Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.471