Direct la continutul paginii »

Kalitero SRLKalitero.

Check out urile din apartament pot fi flexibile in sensul ca un apartamentul se preda la ora 12 ziua, insa cu un simplu telefon in prealabil, daca apartamentul respectiv nu are o rezervare imediata in aceeasi zi la aceeasi ora cu iesirea dvs, se poate ramine in apartament citeva ore fara probleme.

Dotari apartament: Internet wireless, cablu TV digital, aer conditionat, televizor LCD, masina de spalat haine, cuptor cu microunde, vesela (farfurii, pahare , tacamuri), combina frigorifica  (mini bar la receptie, sucuri, apa minerala, baturi alcoolice), masa de calcat, fier de calcat, uscator de par .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kalitero SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kalitero SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kalitero SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.