Direct la continutul paginii »

Ascendent SrlFondata cu 14 ani in urma, Ascendent Grup s-a dezvoltat an de an, reprezentand azi o companie prospera recunoscuta azi pe plan local si national.

Ascendent Imobiliare a debutat in domeniul tranzactiilor imobiliare brasovene acum 14 ani, obtinand mereu primele locuri in topul judetean la Firmelor la sectiunea "IMOBILIARE SI MICRO-INTREPRINDERI".

Suntem o echipa proactiva si entuziasta, avem convingerea, din experienta, ca putem indeplini cele mai indraznete proiecte, cele mai urgente cereri, si tratam fiecare obiectie ca si cum ar fi a noastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ascendent Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ascendent Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ascendent Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.809