Direct la continutul paginii »

IBC financell Projects SRL 

Fondata la inceputul anului 2008, compania de consultanta  imobiliara IBC financell PROJECTS ofera servicii imobiliare complete adaptate fiecarui client acordand sprijinul total in realizarea unei tranzactii .

Acordam o importanta deosebita serviciilor imobiliare oferite pentru ca acestea sa fie in concordanta cu nevoile,preferintele si interesele dumneavoastra .Ofertele promovate sunt atent selectionate in incercarea de a oferi cel mai bun raport localizare/calitatea constructiei si pret.

Ne angajam sa depasim asteptarile dvs referitoare la ceea ce inseamna o Agentie  Imobiliara profesionista si sa va ajutam sa vindeti,inchiriati,cumparati o proprietate imobiliara indiferent ca este vorba de o garsoniera, un apartament , o casa/vila,spatiu comercial/birouri sau teren, la un pret realist in concordanta cu piata imobiliara actuala.

Echipa IBC  PROJECST beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in domeniul imobiliar, project management, marketing si vanzari.

Suntem tineri,motivati, profesionisti  si ne ghidam dupa motto-ul : “ Succesul tau este si succesul meu”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale IBC financell Projects SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre IBC financell Projects SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii IBC financell Projects SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.