Direct la continutul paginii »

Jasp Real Estate SRLJasp Imob reprezinta o companie tanara si dinamica, activand in domeniu din anul 2006, intr-o continua dezvoltare, intrunind o echipa de brokeri imobiliari profesionisti, compacta si prompta in satisfacerea criteriilor de selectie din ce in ce mai dificile formulate de clientii activi ai anului 2011.

Detinem un portofoliu generos de oferte, particularizand promovarea acestora printr-o zonare atenta si o segmentare adecvata, astfel incat orice client interesat sa poata accesa exclusiv oportunitatile pe care le include cererea sa, economisind prin aceste actiuni timp pretios si bani pentru ambele parti implicate intr-o tranzactie.

Nu ignoram serviciile pre si post vanzare/inchiriere, fiindca orice tranzactie incheiata constituie in fapt inceputul unei relationari reciproc avantajoase, aspect care ne creste vertiginos cota de piata, obiectiv insemnat pentru orice companie care se respecta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Jasp Real Estate SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Jasp Real Estate SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Jasp Real Estate SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.