Direct la continutul paginii »

Metropolitan Business SRLOferim servicii de intermediere sau reprezentare imobiliara pentru vanzatori, cumparatori, proprietari si chiriasi.

In Romania, intr-o viata, un om, face in medie 1,6 tranzactii imobiliare; adica majoritatea dintre noi fac aceasta tranzactie cam o singura data in viata. Este un eveniment cu un grad de incarcare emotionala destul de mare pentru a lasa la voia intamplarii detaliile acesteia.

Dar atentie nu toti brokerii imobiliari sunt la fel !

Este bine sa ai pe cineva de incredere langa tine din prima si pana in ultima clipa a tranzactiei.

De asta depinde in ce conditii si ce riscuri va asumati cand tranzactionati o proprietate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metropolitan Business SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Metropolitan Business SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metropolitan Business SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.