Direct la continutul paginii »

Legenda Vie SRLAgentia de Detectivi Particulari LEGENDA VIE ia toate masurile pentru ca activitatile intreprinse sa nu fie contrare reglementarilor legale interne sau celor internationale la care Romania este parte, sigurantei nationale, ordinii publice ori bunelor moravuri.

Actiunile detectivilor nostri se bazeaza intotdeauna pe trei criterii fundamentale si nedisociabile: legalitatea, legitimitatea si moralitatea cauzei in aparare.

Serviciile prestate cat si finalitatea activitatilor de investigare se efectueaza cu tehnica si aparatura moderna, la standarde de performanta.

Detectivul particular este un profesionist care, la cererea clientului, obtine informatii in conditiile legii, in baza unor principii bine statuate, prin metode si mijloace de munca specifice, legale, in mod discret si operativ.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Legenda Vie SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Legenda Vie SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Legenda Vie SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.108