Direct la continutul paginii »

Etnic Tours 2007 SRLAgenţia de turism situată în inima oraşului SIGHETU MARMATIEI, capitala Maramureşului Istoric, vă stă la dispoziţie cu o ofertă de turism tradiţional, unic prin originalitatea sa.


Timpul nostru este dedicat în totalitate turistului, pentru a ne asigura ca acesta va avea o experienţă de neuitat, şi va reveni bucuros pentru a descoperi ceva nou în frumuseţea locurilor maramureşene.

Cazarea se va face la una din pensiunile cu care compania noastra colaborează, în funcţie de cerinţele dumneavoastră şi confortul pe care il doriţi.

Vizitarea muzeelor
Vizitarea bisericilor şi a mănăstirilor
Participarea la nunţi şi botezuri
Participarea la evenimente religioase
Plimbări cu căruţa
Activităţi în gospodării ţărăneşti
Munca la câmp
Spectacole folcloriceContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Etnic Tours 2007 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Etnic Tours 2007 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Etnic Tours 2007 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.320