Direct la continutul paginii »

Privex SRLPrivex Travel este o agenţie de turism membră a celor mai prestigioase asociaţii naţionale şi internaţionale de profil - ANAT, IATA, UFTAA - care oferă turiştilor servicii complete de turism în ţară şi străinătate, �n grup sau individual, rezervări de bilete de transport (avion, autocar, tren), rezervări de hoteluri, obţinerea de vize turistice, ghizi specializaţi, închirieri de maşini.


Cu o experienţă de peste 25 de ani în industria turismului şi cu educaţie la cele mai bune şcoli de turism din străinătate suntem capabili să-ţi oferim cele mai bune soluţii de petrecere a vacanţelor în grup sau individual

Avem o experienta de peste 25 de ani in industria turismului, fiind practic la a doua generatie de manageri in turism. Managerul agentiei, domnul Viorel Prisecaru, este laureat al prestigiosului "Centre International de Glion"- Glion sur Montreux, Elvetia, 1992 - bursier al "Sheraton Management Corporation" si "International Hotel Association"(Paris).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Privex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Privex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Privex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.539