Direct la continutul paginii »

Netmedia T.s. Ro SRLAllSeasons.ro este un site comercial, proprietate a companiei NETMEDIA Romania, care permite efectuarea de rezervari on-line(instant booking / on-request) in majoritatea locatiilor turistice din Romania si in lume.

NETMEDIA Romania lanseaza in 2010 cel mai sofisticat sistem de rezervari on-line din Romania cu posibilitati de cazare la 80,000 de hoteluri si pensiuni din intreaga lume. Suntem operatorul de servicii turistice on-line cu cea mai mare audienta pe internet si va putem oferi cazare la preturi mai mici decat preturile afisate la receptia hotelurilor.

CSRO - sistemul nostru centralizat de rezervari online va asigura modalitatea cea mai simpla si mai la indemana de cazare pentru calatorii de afaceri si sejururi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Netmedia T.s. Ro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Netmedia T.s. Ro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Netmedia T.s. Ro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

30.814