Direct la continutul paginii »

ElectroLife SRLElectroLife este o firma din Timisoara si activeaza in domeniul IT, mai precis a serviciilor de asistenta, consultanta si service software si hardware oferite atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice.

Printre serviciile oferite de noi se numara si:
-mentenanta periodica pentru computere,
-interventii rapide in caz de defectiune, urmate de diagnosticarea si remedierea problemei aparute,
-instalari sisteme de operare,
-back-up de date pe diverse suporturi in cazul aparitiei unei defectiuni a sistemului de calcul,

-back-up date periodic la cerere in vederea preintampinarii unei situatii ce poate duce la pierderi de date,
-configurari de sisteme,
-instalari de aplicatii si utilitare necesare in activitatea de zi cu zi atat la birou cat si acasa,
-realizari retele.

! ! ! NOU ! ! !

Instalari sisteme de supraveghere video

Fie ca vorbim despre o proprietate privata, casa, sau apartament, fie ca vorbim despre sediul unei firme, un sistem de supraveghere video este solutia optima pentru a completa un sistem clasic de alarma. In cazul proprietatii private, un sistem CCTV (closed circuit television) va ofera siguranta ca atunci cand sunteti plecat cineva vegheaza asupra casei. Acest sistem, combinat cu o linie de internet, ofera inclusiv posibilitatea de a vedea ce se intampla acasa, prin internet, din orice colt al lumii.

Atunci cand vorbim despre sediul unei firme, fie ca e vorba despre birouri administrative, sau de un punct comerial in care se lucra cu clientii, spre exemplu, un magazin, sistemul de supraveghere video devine o necesitate in cazul in care doriti o protectie impotriva infractiunilor comune din mediul comercial.

Astfel atunci cand un client reclama ca a fost furat chiar in magazinul dumneavoastra, sau atunci cand faceti stocul la sfarsitul zilei si constatati ca va lipsesc produse de pe raft, nu ramane decat sa urmariti imaginile inregistrate in timpul zilei in incinta magazinului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ElectroLife SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ElectroLife SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ElectroLife SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.