Direct la continutul paginii »

Cabinet de avocat Viorescu RazvanU.N.B.R.
BAROUL SUCEAVA
CABINET DE AVOCAT "VIORESCU RAZVAN"


Cabinetul de avocatura ofera clientilor consultanta juridica, reprezentare in litigii in Romania, la preturi rezonabile, in domeniile:

DREPT COMERCIAL:

AGA, revocare administrator, excludere asociat, plata dividende, cesiune, recuperare creante, arbitraj, contracte comerciale, consultanta juridica, societati comerciale, procese, legislatie, cec/BO fara acoperire, verificari firme, fraude bancare, oportunitati imobiliare, licitatii imobile atractive, consultanta imobiliara, recuperare legala a creantelor.

DREPTUL FAMILIEI:DIVORT / PARTAJ:
Divort prin acord, partajul bunurilor comune prin intelegere, incredintarea copilului minor.


DREPT CIVIL (MOSTENIRE/succesiuni):
Deschidere susccesiune, anulare certificat de mostenitor emis de notar, iesire din indiviziune, testament, partaj succesoral, litigii, consultatii juridice.

DREPTUL MUNCII/CONTENCIOS ADMINISTRATIV:
Contestarea in instanta a aspectelor legale privind cercetarea disciplinara, decizia de sanctionare, desfacerea disciplinara a contractului individual de munca, sanctiuni disciplinare, drepturi salariale, clauze speciale(clauza de confidentialitate, clauza de neconcurenta, clauza de fidelitate etc.), situatii de discriminare, atit pentru personal contractual, cit si pentru functionari publici

DREPT CONTRAVENTIONAL redactare plingeri contraventionale si contestare in instanta, anulare amenda.

DREPT PENAL:
asistenta si reprezentare in fata autoritatilor de urmarire penala si in instanta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabinet de avocat Viorescu Razvan se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cabinet de avocat Viorescu Razvan in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabinet de avocat Viorescu Razvan, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

41.139