Direct la continutul paginii »

S.C. Editura Aquila 93 S.R.L.De-a lungul anilor, Editura Aquila 93 v-a obisnuit cu o oferta de carte inovatoare, intr-o prezentare grafica de exceptie, motiv pentru care avem deja un public fidel in intreaga tara. Initiativa noastra mai recenta de a promova jucarii pe piata din Romania, urmeaza exemplul editorial din perspectiva calitatii si caracterului special al produselor si s-a concretizat intr-o oferta cu un bogat continut educativ.

Dorim sa sprijinim institutiile de invatamant din tara noastra in imbinarea metodelor traditionale de predare cu cele inovatoare. Jocurile si jucariile educative au avantajele de necontestat de a dezvolta imaginatia, gandirea logico-matematica, memoria, motricitatea si simturile. Ele provoaca buna dispozitie, disciplinand subtil, ajutand la eliberarea de energie si la formarea reactiilor.

Marea majoritate a jocurilor noastre pot fi folosite de mai multi copii simultan, acestia avand posibilitatea de a lucra in echipa, de a socializa, de a comunica si nu in ultimul rand de a experimenta primele forme de competitie. Supravegheati de educatori, invatatori sau parinti, copiii se vor juca si vor invata in acelasi timp pasind pe nesimtite din taramul basmului si al imaginatiei in lumea reala.

Nu uitati insa ca un criteriu important in alegerea unei jucarii este cel al varstei. Pe produsele noastre veti gasi intotdeauna o eticheta cu aceasta precizare. In plus, jucariile noastre sunt insotite de instructiuni de folosire foarte clare si usor de urmat. Ele sunt selectate si importate de catre firma noastra de la producatori importanti care pun calitatea produselor pe primul plan. Toate produsele noastre poarta inscriptia CE, simbolul calitatii europene si al sigurantei utilizatorului, jocurile si jucariile fiind produse din materiale netoxice, de cea mai buna calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. Editura Aquila 93 S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. Editura Aquila 93 S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. Editura Aquila 93 S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.702