Direct la continutul paginii »

S.C. Cubex S.R.L.SC Cubex SRL infiintata in anul 2005 comercializeaza articole pirotehnice de uz tehnic incadrate in grupa 1.4.S, cu denumirea de Nonex.

Acestea se utilizeaza cu succes in dezmembrarile supragabaritice , dezmembrari fundatii armate sau nearmate, largiri de tuneluri etc. Aceste produse au urmatoarele avantaje: produc vibratii scazute, zgomot redus, nu arunca fragmente de roca in urma deflagratiei, nu necesita masina de transport speciala, fara paza cu jandarmi, fara a necesita cerere de transfer dintr-un judet in altul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. Cubex S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. Cubex S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. Cubex S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.087