Direct la continutul paginii »

S.C. Gessa Interprice Management S.R.L.GESSA INTERPRICE MANAGEMENT este o societate specializata in servicii de consultanta business start-up si management avand un colectiv format din practicieni in domeniile cele mai importante ce privesc inceperea si dezvoltarea unei afaceri. Expertiza noastra se bazeaza pe o practica rezultata dintr-o activitate indelungata a colectivului nostru in mediul de afaceri romanesc. Aria noastra de expertiza ofera solutii concrete la problemele unor societati din diverse sectoare de activitate, de la corporatii internationale pana la intreprinderi mici si mijlocii.

Existenta unor raporturi de colaborare cu cabinete de avocatura si societati din domenii conexe activitatilor noastre permite oferirea si intermedierea unor pachete de servicii de consultanta complexe, de la infiintarea firmei si pana la modificari in structura capitalului social, de la recrutarea personalului pana la tinerea contabilitatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. Gessa Interprice Management S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. Gessa Interprice Management S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. Gessa Interprice Management S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.451