Direct la continutul paginii »

Uniunea Juristilor din RomaniaUniunea Juristilor din Romania editeaza revista "Dreptul", publicatie lunara de doctrina si practica judiciara. Cu o aparitie neintrerupta de peste 130 de ani, revista "Dreptul" este in prezent cea mai prestigioasa publicatie de drept romaneasca. in cele peste 300 de pagini ale fiecarei aparitii sunt supuse analizei si dezbaterii probleme majore din principalele ramuri ale dreptului, sunt aduse in atentie si comentate noi acte normative.

Revista se difuzeaza numai prin abonament, pretul unui exemplar fiind de 38 lei (TVA si taxe postale incluse). incepand cu 1 octombrie 2007 redactia primeste abonamente pentru anul viitor.
Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactatiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Uniunea Juristilor din Romania se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Uniunea Juristilor din Romania in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Uniunea Juristilor din Romania, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

47.347