Direct la continutul paginii »

Electric Com 3m SRLÎnfiinţată în anul 1998 din iniţiativa unor specialişti în energetică, SC ENERGOTEHNICA SRL a pornit la drum cu convingerea că viitorul consumatorilor de energie va fi legat de creşterea eficienţei energetice, iar cel al serviciilor, de calitatea acestora.

Principalul domeniu de activitate al societăţii este: Lucrari de instalatii electrice, mai exact execuţie, revizie, reparaţie, montaj şi încercări echipamente şi instalaţii electroenergetice de joasă, medie şi înaltă tensiune, sisteme de alarmare şi alertare în caz de incendiu şi sisteme de alarmare şi supraveghere împotriva efracţiei.

Serviciile si lucrările pe care le execută societatea se adresează în special societăţilor comerciale care urmează să-şi dezvolte capacităţile de producţie, să-şi revizuiască sau să-şi înlocuiasca echipamentele din instalaţiile electrice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electric Com 3m SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Electric Com 3m SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electric Com 3m SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.549