Direct la continutul paginii »

Duval Impex 2001 SRL



Incepand cu anul 1996, ne-am oferit serviciile in a realiza materiale de prezentare pentru diferite manifestari, incepand cu sustineri de lucrari de diploma, teze de doctorat apoi congrese,

simpozioane, ce au constat in realizarea de diapozitive (clasice initial - reproduceri dupa diverse materiale: grafice, text etc.) pentru diaproiector, folii transparente pentru retroproiector, postere.


Ne bucura si ne onoreaza interesul pe care ni-l acordati, de aceea va invitam sa consultati oferta noastra de servicii de inchiriere a echipamentelor multimedia:

inchiriere videoproiector (inchirieri videoproiectoare, inchiriere videoproiector), inchiriere plasma (inchirieri

plasma tv, inchiriere ecran plasma monitor display tv), inchiriere laptop, inchiriere ecran proiectie, inchiriere

flipchart, inchiriere camera video, sonorizare, avand convingerea ca veti gasi la noi solutiile tehnice de calitate, care sa contribuie decisiv la succesul manifestarilor sustinute de Dumneavoastra.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Duval Impex 2001 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Duval Impex 2001 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Duval Impex 2001 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.303