Direct la continutul paginii »

Marketing I.t. SRLInca de la infiintare Marketing Consulting & It S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Ceea ce isi propune firma Marketing Consulting & It S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de montaj si asamblare componente hardware, PC-uri, comercializare monitoare, hard-diskuri, memorii, placi de baza, placi video, servicii de internet, consultanta in domeniul IT.

In compania Marketing Consulting & It S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Marketing I.t. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Marketing I.t. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Marketing I.t. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.415