Direct la continutul paginii »

Apa SanatoasaEste cunoscut faptul ca in ingrijirea corporala si in mentinerea sanatatii apa joaca un rol foarte important. Calitatea apei pe care o bem este foarte importanta. Din pacate atat apa din retelele comunale cat si apa imbuteliata poate contine o cantitate semnificativa de materiale solide (nisip, rugina, etc.) cat si poluanti, reziduri chimice, clor, nitrati etc.,care nu sunt benefice organismului.

Noi, cei de la Apa Sanatoasa, venim in ajutorul celor care doresc sa bea o apa sanatoasa, fara depuneri si poluanti. In acest scop punem la dispozitia doritorilor o serie de sisteme de filtrare si de purificare a apei.
Mai mult, oferim diferite aparate casnice de producere de apa ionizata alcalina. Acest tip de apa este o componenta importanta in dieta de alcalinizare a corpului. Datorita cantitatii mari de antioxidanti mentine sanatatea organismului, intarzie imbatranirea si combate o serie de boli ale omului modern. Prinre acestea cel mai semnificativ este cancerul. Apa ionizata alcalina este cu succes utilizata in spitalele din Japonia si din alta parte unde medici si cercetatori de renume mondiala o utilizeaza in vindecarea cancerului.

Puteti avea si Dvs. propriul aparat de ionizare apa (ionizator de apa) pentru a trai o viata lunga si sanatoasa!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Apa Sanatoasa se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Apa Sanatoasa in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Apa Sanatoasa, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.