Direct la continutul paginii »

Briliant Led SRLBriliant Led  comercializeaza o gama larga de corpuri de iluminat cu led, tehnologie noua, eficienta, preturi imbatabile.

Proiectoare cu Led, Becuri cu Led, Producatorul Optonica Led, cea mai buna oferta de pe piata romaneasca. Produsele cu Led ofera eficienta maxima, cel mai bun raport lumen/Watt, cel mai bun raport calitate/pret.

Vrei să ai o lumina naturala si sanatoasă pentru ochii si psihicul tau? Lumina rezultat cu tehnologia led este una placuta, apropiata de cea naturala si consumul foarte mic!
Investiţi în becuri cu led, si rezolvati problema pe termen lung.

Aparent costa mai mult, dar investitia se amortizeaza in timp
prin consum de curent redus si durata mare de functionare de peste 50.000 ore. De exemplu intr-un birou unde becul functioneaza 8 ore pe zi: un bec cu incandescenta de 100W consuma curent in valoare de 10 lei pe luna, iar un bec led de 10W (echivalentul uni bec de 85W dar cu lumina de calitate) consuma curent in valoare de 1 leu pe luna.

Becul led costa 58 de lei, se amortizeaza in 6 luni.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Briliant Led SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Briliant Led SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Briliant Led SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Briliant Led SRL


20.171