Direct la continutul paginii »

Dialogum SRL- Dialogum este reprezentant unic pentru România al mai multor companii de top din domeniile diferitelor industrii ce privesc asigurarea utilajelor, a echipamentelor, a dispozitivelor, a materiilor prime și a materialelor pentru diverse ramuri ale artei si ale producției bunurilor de artizanat.

- Produse si servicii:hartie foto, hartie pentru arta, ceara soia, ceara palmier, ceara de albine, ceara rapita, parafina efecte speciale, parafina, fitil, lumanari decorative, utilaje lumanari, matrite, utilaje inramare

- Astfel, DIALOGUM asigura - pentru sectorul profesional sau pentru cel al activitatilor de timp liberContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dialogum SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dialogum SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dialogum SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

41.157