Direct la continutul paginii »

Agora Art Studio Grup SRLAgora Art Studio ofera sedinte de recreere prin arta, un spatiu in care sa visezi si indrumatori profesionisti precum si ocazia de a vedea si intelege capodopere ale picturii, sculpturii, artelor decorative si arhitecturii.

Pictura inseamna comunicare adevarata, exprimarea gandurilor si trairilor personale, alungarea tristetii, implinirea unui vis, posibilitatea de a te mandri cu un talent bine cultivat. Pictura e o lectie de dragoste.

Inca de la primele ore de pictura, ne-am propus sa aducem arta in fata oamenilor, sa dezvaluim secretele ei si sa cream o atmosfera relaxanta, strabatuta de muzica buna si de imagini colorate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agora Art Studio Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Agora Art Studio Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agora Art Studio Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.460