Direct la continutul paginii »

DDSP Design SRLDecoreaza cu stil!

Site-ul este de tip magazin online; sunt sapte categorii pe care puteti sa le accesati: oferte promotionale (cuprinde reducerile de la momentul respectiv), decoratiuni interioare (cuprinde decoratiuni de perete, din metal), craciun (obiecte de decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna), accesorii semineuri, cadouri (altfel de cadouri), creatii din fonta (suporturi lumanare, stergator de pantofi, ascunzator chei) si gradina (mobilier pentru gradina - mese, scaune, giruete).

Decoratiunile sunt din metal (majoritatea sunt din fier forjat, dar exista si din fonta, ceramica, portelan) lucrate si vopsite manual.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale DDSP Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre DDSP Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii DDSP Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
DDSP Design SRL


27.004