Direct la continutul paginii »

Ws Comm SRLWS COMM este unul dintre importatorii si furnizorii din România de soluţii şi sisteme gps, iluminat si sonorizare , soluţii ce au la bază echipamente şi servicii de cea mai bună calitate.

Principalele obiecte de activitate sunt sistemele de localizare precum si serviciile de monitorizare si management a flotelor auto; dezvoltam si implementam in permanenta solutii personalizate , in functie de solicitarile si nevoile clientilor si colaboratorilor.

Produse si servicii:sisteme profesionale de GPS (localizarea si gestionarea flotelor), iluminat (architectural, profesional, etc.) si sunet (profesional, club, sali de conferinte, etc.)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ws Comm SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ws Comm SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ws Comm SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.384