Direct la continutul paginii »

Interplast Sistem SRLInterplast Sistem, importator si distribuitor de materiale pentru pardoseli, acoperirea acestora si asigurarea montajului pentru orice tip de linoleum si covor PVC,mocheta si tapet antibacterian.

Paralel cu distributia materialelor oferim si montajul profesional al acestora cat si toate materialele necesare acestor operatiuni.

Produse si servicii:
-covor PVC antibacterian, tapet antiseptic pentru, spitale, scoli, cabinete medicale, efectuari montaj profesional si distributie.
-Mocheta Tecsom
-Linoleum omogen
-Covor PVC antibacterian omogen
-Parchet
-Pardoseli spitale
-PVC antibacterian pentru cabinete medicale Plaza
-Pardoseli pentru mijloace de transport in comun SafedecorContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Interplast Sistem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Interplast Sistem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Interplast Sistem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.