Direct la continutul paginii »

Casa Verde SRLCasa Verde va ofera consultanta pentru identificarea si solutionarea problemelor legate de spatiul verde public sau privat, cum ar fi: proiectare si amenajare spatii verzi, intretinere si amenajare gradini, sisteme de irigare si drenaj.

Oferim un serviciu specializat si complet de amenajare a spatiului verde cu un accent real pe calitate. In cadrul amenajarii specialistii nostrii vor executa conform proiectului agreat, de la o gradina de familie, un parc, pana la o terasa pe acoperis.

Casa verde ofera servicii de amenajare gradini si spatii verzi, intretinere spatii verzi, gradini, intretinere plante de interior, ingrijire gazon.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa Verde SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casa Verde SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa Verde SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Casa Verde SRL


34.697