Direct la continutul paginii »

CSC Exim`92 SRLAm deschis WU XING – primul restaurant chinezesc cu livrare exclusiv la domiciliu – un august 1999. Acum aniversam peste 10 ani de experienta. Dupa mai putin de un an de la debut, timp un care piata bucuresteana se „aglomerase”, WU XING s-a detasat un pozitia de lider, datorita calitatii produselor, serviciilor si nu un ultimul rand a numarului mare de comenzi zilnice.

De 10 ani studiem piata din Bucuresti si analizam solicitarile clientilor. Astfel, ne-am conturat o strategie proprie de dezvoltare si de diversificare a gamei de produse. Deoarece foarte putini oameni mai au timp sa stea un bucatarie sa gateasca, iar in acelasi timp isi doresc o alimentatie sanatoasa, noi le oferim posibilitatea sa usi foloseasca timpul pentru alte activitati.

Pentru eficientizarea timpului de livrare, WU XING foloseste un soft special ce calculeaza atat timpul de productie a mancarii, cat si timpul de livrare de la cel mai apropiat punct de lucru la client.

Incercam sa respectam preferintele clientilor: daca va place un anumit fel de mancare, unsa vi se pare prea picant, prea sarat sau ul doriti mai acrisor, bucatarii nostri ul vor prepara dupa gustul dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale CSC Exim`92 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre CSC Exim`92 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii CSC Exim`92 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
CSC Exim`92 SRL


37.200