Direct la continutul paginii »

Quattro Stagioni Ristorante 

Cu o experienta de mai bine de 16 ani, Quattro Stagioni va pune la dispozitie in Parcul Herastrau, 3 locatii de top cu specific italian & romanesc & international dar si posibilitatea de a comanda acasa peste 300 preparate.

Amplasate, in parcul Herastrau, restaurantele nu pot fi trecute cu vederea. Ba mai mult decat atat, in ciuda unei oferte generoase de restaurante cu specific italian la nivelul Capitalei, Quattro Stagioni reuseste sa devina una din locatiile preferate ale amatorilor de preparate specifice bucatariei peninsulare, fiind apreciat nu numai pentru savoarea retetelor preparate aici, dar si pentru servirea ireprosabila si, nu in ultimul rand, pentru cadrul intim oferit, ideal pentru intalniri cu prietenii, „la un pahar de vorba”, intalniri romantice sau chiar pranzuri de afaceri. Iar in sezonul cald, aceasta atmosfera este intregita de cadrul natural in care sunt amplasate restaurantele. 

Asa ca, daca sunteti in cautarea unei bucatarii italienesti de exceptie, dar si a unei bucatarii romanesti&internationale, daca doriti o servire prompta, daca aveti nevoie de relaxare intr-un cadru intim, dupa o zi istovitoare, noi va scutim de incercarea de a cauta dumneavoastra destinatia ideala, pentru ca aceasta poarta numele QUATTRO STAGIONI.

Iar preturile sunt mai mult decat rezonabile, Quattro Stagioni devenind astfel o locatie accesibila tuturor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Quattro Stagioni Ristorante se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Quattro Stagioni Ristorante in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Quattro Stagioni Ristorante, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.