Direct la continutul paginii »

Aida Prest Com SRL



De-a lungul celor 15 ani de activitate am acumulat experienta necesara pentru a servi orice client, indiferent de tipul evenimentului organizat: inchirierea restaurantului pentru cocktailuri, banchete, nunti, botezuri, mese protocol, mese festive, aniversari, petreceri de Craciun, revelion.

Pentru organizarea de evenimente festive puteti opta pentru unul din meniurile pe care vi le punem la dipozitie, sau putem crea un meniu personalizat pe baza sugestiilor dvs. Cafe bar-ul vă stă la dispoziţie cu o gamă variată de băuturi calde, răcoritoare precum şi diferite sortimente de băuturi alcoolice fine si extrafine.

Sistemul nostru de livrari la domiciliu poate face fata unei simple comenzi, fie celui mai sofisticat eveniment, oferind servicii de cea mai buna calitate la orice locatie si ora (din program si zona de acoperire



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Aida Prest Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aida Prest Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aida Prest Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.948