Direct la continutul paginii »

Partenope Frutta SRLCompania PARTENOPLAST, dispune de cele mai noi tehnologii de fabricare a butoaielor din plastic, drept pentru care este situat printre primele locuri in Euoropa in fabricarea si comercializarea acestora. PARTENOPLAST a introdus pe linia de fabricatie noile modele de butoaie cu inchidere prin infiletare cu capac si cu ramforsari suplimentare.

Sistemele moderne garanteaza conformitatea produselor cu normele internationale si pastreaza intacte caracteristicile si calitatea lor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Partenope Frutta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Partenope Frutta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Partenope Frutta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.