Direct la continutul paginii »

Valcor Prodexim SRL“VALCOR PRODEXIMP” este o firma de productie meteriale promotionale textile.

De-a lungul celor 18 ani de activitate(din 1992), ne-am diversificat gama de produse pe care le executam pentru clientii nostri, ajungand a oferi acestora servicii integrate: orice materiale promotionale textile individualizate prin orice tip de personalizare- serigrafie, termotransfer, broderie, la care se adauga manufacturarea propriu-zisa a acestuia).

Noi chiar suntem producatori directi.

Fata de acest aspect, am fi onorati a va pune la dispozitie baza noastra tehnico-materiala solida , pentru a derula impreuna promotiile pe care intentionati a le activa.

Nu va ascundem faptul ca politica noastra comerciala NU exclude agentiile de publicitate din Romania(ca agenti revanzatori ale produselor noastre).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Valcor Prodexim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Valcor Prodexim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Valcor Prodexim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.