Direct la continutul paginii »

Bioand SRLSoc. Bioand srl este o soc care are ca obiect de activitate import si distributie a produselor urmatoare; 1/ambalaje/pahare/ de unica folosinta cu lingurita in perete adaptate special pentru ambalarea si consumul igienic a iaurtului si inghetatei. sint de productie italiana unicat in CE.

2/importul de budinca italiana ambalata tot in pahare cu lingurita in perete asigurindu se un consum igienic si in orice locatie.   3/cafea italiana INTENSO si MAURO   sub diferite forme de ambalare ,cialde ,boabe sau macinata.  

4/produse din plastic de calitate  pentru uz casnic ,farfurii tacimuri , cani ,cosuri si caserole de ambalat sau transport ,etc.   5/cosmetice de igiena a locuintelor ,igiena corporala pentru copii si adulti .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bioand SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bioand SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bioand SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.431Produse

    1. 2