Direct la continutul paginii »

Nica Prod. Construct 95 SRLInfiintata in anul 1995, NICA PROD. CONSTRUCT- cu brand-ul “MAX HEIDENHEIM” este unul din putinii producatori ramasi in Romania de materiale de constructie din material plastic / nylon .

Echipa noastra din sediul central din Bucuresti are peste 10 ani de experienta in procesarea masei plastice.

Atelierul de injectie este dotat cu 22 masini “BATTENFELD”, forta de inchidere 50 t – 200 t, injectind anual peste 400 t materie prima.

Producem o gama larga de produse necesare in constructii şi oferim soluţii complete destinate sectorului rezidenţial, comercial, industrial, dar si in alte sectoare industriale, oriunde sint necesare produse din material plastic injectat.

Produsele noastre sunt cunoscute astazi pretutindeni în România.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nica Prod. Construct 95 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nica Prod. Construct 95 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nica Prod. Construct 95 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.873