Direct la continutul paginii »

Delta Force Security SRLInfiintata in anul 2002, Delta Force Security S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Avand peste 50 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: paza si securitate, sisteme de securitate, monitorizare, interventie rapida. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Delta Force Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Delta Force Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Delta Force Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.044