Direct la continutul paginii »

Chirila ProdCom SRLSocietatea Chirila ProdCom isi desfasoara activitatea din anul 1993,avand domeniul principal de activitate prelucrarea , finisarea,fasonarea rocilor ornamentale: marmura,granit,travertin, cu punct de desfasurare a activitatii in orasul Simeria, judetul Hunedoara.Producem monumente funerare din marmura si granit,balustrade,pardoseli,scari,glafuri,etc.

Preluam si executam intreaga lucrare : fasonare , finisare , placare cu marmura , granit si travertin , aplicare accesorii funerare (poze ceramica , litere si ornamente bronz);asiguram servicii de montaj si transport in toata tara.

Detalii si informatii privind produsele sau servicile noastre la numarul de telefon de la contact.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chirila ProdCom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Chirila ProdCom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Chirila ProdCom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Chirila ProdCom SRL


19.253