Direct la continutul paginii »

Bos Imob Center SRLSC BOS IMOB CENTER SRL(Agentia imobiliara Elitte) are ca activitate principala intermedierea imobiliara, consiliere cu privire la preturile pietei pentru proprietatea care se va vinde, problemele financiare (preturi, taxe, costuri, comisioane), strategii de marketing, informarea clientilor cu privire la responsabilitatile partilor implicate in tranzactii.

Consultantii imobiliari cu o experienta bogata in aceast domeniu fiind pregatiti sa abordeze in mod profesionist exigentele clientilor proprietari, cumparatori, chiriasi, atat persoane fizice, cat si juridice.

Ceea ce îşi propune ELITTE este să efectueze servicii profesioniste, oferind cea mai simplă, convenabilă şi eficientă metodă de a satisface cerinţele clienţilor agenţiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bos Imob Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bos Imob Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bos Imob Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.048