Direct la continutul paginii »

Bio Technic Romania SRLNeoVisc este o solutie injectabila vascoelastica pentru uz intraarticular, utilizata in tratarea simptomelor artrozei.

NeoVisc este preparat ca o solutie de 1% hialuronat de sodiu obtinut prin biofermentatie.


Tratamentul consta in administrarea intraarticulara a trei seringi de NeoVisc, cate una la interval de o saptamana, in urma caruia se constata, de regula, o ameliorare a simptomelor pana la 12 luni.


Hialuronatul de sodiu este compus din lanturi repetitive de unitati dizaharidice de N-acetilglucozamina si glicuronat de sodiu. El se poate obtine atat prin extragere din creasta de cocos (origine aviana), cat si prin biofermentatie (origine sintetica).


Efectul terapeutic se manifesta cu precadere in cazurile de osteoartroza moderata. Este posibil ca in artrozele avansate beneficiul tratamentului sa fie limitat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bio Technic Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bio Technic Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bio Technic Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

32.454