Direct la continutul paginii »

Radulescu Consulting SRLwww.Divahair.ro este in prezent cel mai mare portal de pe piata roamneasca dedicat exclusiv frumusetii. Site-ul contine informatii si sfaturi utile in materie de hairstyling, make-up, cosmetica si moda precum si recomandari privind cele mai cautate saloane de coafura si de infrumusetare din Bucuresti si din tara.

DivaHair, cel mai mare portal romanesc dedicat in exclusivitate frumusetii, a lansat in luna aprilie pe website-ul oficial (www.divahair.ro), aplicatia software “Coaforul Virtual” - pentru testarea virtuala a coafurilor.

Galeria personala este o facilitate inedita a programului deoarece permite stocarea imaginilor prelucrate si prezentarea lor catre alti utilizatori. Acestia din urma au la randul lor posibilitatea de a vota si a comenta cele mai reusite coafuri si stiluri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Radulescu Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Radulescu Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Radulescu Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max