Direct la continutul paginii »

MD Water SRL

Seriozitate si responsabilitate in solutionarea problemelor clientilor nostrii

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

33.484

Cu o experienta incepand din anul 2004 in tratarea apei, compania noastra va poate oferi solutii pentru cele mai multe din problemele legate de calitatea apei.
Peste 80% din clientii nostri nu stiu exact sa descrie problemele (asa cum e normal de altfel).
Daca dupa discutia initiala cu unul din specialistii nostri nu reusim sa identificam exact problema urmatorul pas este obtinerea unui certificat de calitate a apei (oferim consultanta prin partenerii nostri) dupa care in functie de rezultate putem sa gasim o solutie impreuna.

Daca faceti parte din restul de 20% din clienti aveti la dispozitie solutiile si produsele noastre care acopera tot spectrul de probleme posibile.
Bacteriile sunt organisme foarte mici care apar natural in apa. Nu toate tipurile de bacterii sunt nocive. Multe organisme aflate in apa nu prezinta un pericol pentru sanatate atat timp cat nu cauzeaza boli. Bacteriile pot fi patogene (care cauzeaza imbolnavire) si nepatogene. Bacteriile patogene produc imbolnaviri precum febra tifoida, dizenterie, gastroenterocolite, infectii hepatice si holera. E. Coli (Escherichia Coli) este o bacterie coliforma care este cautata in analiza apei. Acest organism se gaseste in materia fecala a oamenilor si animalelor. Daca prezenta E. Coli-lor este insotita de valori inalte ale nitratilor si clorurilor, de obicei acest lucru arata o contaminare din apa menajera, fosa septica prin infiltratii sau conducte fisurate. Patru sau mai putine colonii /100 ml coliformi in absenta valorilor inalte nitratilor si clorurilor implica prezenta infiltratiilor din apa de suprafata. Cele mai comune bacterii nepatogene sunt ferobacteriile. Fero-bacteriile pot fi identificate lasand o mostra de apa lasata peste noapte intr-o sticla si observand un precipitat floconos de culoare rosie.

Un alt microorganism este cryptosporidium (parazit protozor de diametru intre 4 si 6 microni). Cisturile trec din stomac in intestinul subtire unde invadeaza tractul gastrointestinal. Simptomele infectiei sunt diareea, crampe, greata si febra.

Pentru eliminarea acestor contaminanti se foloseste procesul de sterilizare al apei.


 


  Md-water-srl
  Cartus SL10 PP1 - Cartus 10″ pentru treapta a 3-a a instalatiei de osmoza inversa. Fabricat din polipropilena, finete de filtrare 1 ...
  Md-water-srl
  Filtru FT-83 - Descriere: dimensiuni: L 9.5”, diametru 2.5” cartus carbune activ GAC greutate 450 gr. ...
  Md-water-srl
  Cartus SL10 GAC - Cartus din carbune granular activ pentru treapta a doua a instalatie de osmoza inversa. Este raspunzator de reducerea clorului, a ...
  Md-water-srl
  Filtru FT-87 - Descriere: dimensiuni: L 9.5”, diametru 2.5” regularizeaza pH-ul si remineralizeaza greutate ...
  Md-water-srl
  Osmoza inversa RO102P - Cel mai performant produs pentru purificarea apei de la robinet indiferent de sursa. Acest filtru va asigura o apa potabila, proaspata ...
  Md-water-srl
  Filtru FT-90 - Caracteristici: dimensiuni: L 9.5”, diametru 2.5” cartus din carbune activ cu silico-polifosfati ...
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Contacteaza compania MD Water SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

MD Water SRL

 • 0747271751

 • 0212103978

 • contact@apafiltrata.ro

 • Str. Paul Greceanu 16bis , Bucuresti, Bucuresti