Direct la continutul paginii »

Ditovis Impex SRL
Tipografia DITOVIS a fost fondată în toamna anului 1996, având ca activităţi principale producţia în domeniul tipografic, tehnoredactarea şi prelucrarea grafică computerizată. Calitatea lucrărilor este garantată de personalul cu o vastă experienţă în domeniu, de utilajele tipografica moderne (Presstek, Heidelberg, Koening & Bauer, Perfecta, MBO etc.), cât şi de specialiştii departamentelor DTP şi Design.

Am investit mult în departamentul de pre-press. Acum designerii şi operatorii noştri DTP au posibilitatea să lucreze cu ultimele versiuni de software pentru calculatoarele profesionale Apple Mac şi PC.

Cea mai importantă achiziţie a noastră este noua maşină de tipar Presstek 52DI, ultima soluţie pentru lucrările complexe de azi.

Am îmbunătăţit şi departamentul de producţie unde specialiştii noştri cu experienţă recunoscută supraveghează comanda dumneavoastră pe parcursul întregului proces tehnologic.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ditovis Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ditovis Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ditovis Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.578