Direct la continutul paginii »

Bella Bologna SRLDin 2006 punem in practica toate cunostintele acumulate de-a lungul timpului de specialistii nostri.

Avem mereu grija ca totul sa fie exact asa cum vrei tu, cu costuri minime si intr-un timp cat mai scurt. Acordam atentie fiecarui detaliu si fiecarei situatii in parte.

Asiguram:
- Servicii complete de consultanta, studii de fezabilitate, proiectare de arhitectura, obtinerea avizelor si autorizatiilor, design interior si exterior si urmarire de santier.

- Serviciie de curatenie ocazionala si curatenie permanenta reprezinta solutia perfecta pentru nevoile dvs. oferindu-va economie de bani, timp si spatiu.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bella Bologna SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bella Bologna SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bella Bologna SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.044