Direct la continutul paginii »

Alpha Imob Alphanet Invest SRLALPHA IMOB (ALPHANET INVEST SRL)este o agentie imobiliara tanara,care si-a prefigurat inca de la inceput standardele de inalta clasa pentru calitatea serviciilor oferite, din dorinta de a oferi noi abordari si solutionari problemelor aparute pe piata imobiliara, si nu in ultimul rand de a schimba viziunea clientilor despre agentiile imobiliare.

Stim ca putem atinge noi standarde in relatia cu clientii nostri numai daca intelegem pe deplin nevoile si asteptarile lor. Astfel, dorim sa integram perfect serviciile pe care le oferim in activitatea dumneavoastra, adaugand valoare in fiecare etapa a parteneriatului nostru. 

Cunoasterea pietei aduce cu sine cresterea nivelului serviciilor pe care le prestam!

Incearcam si credem noi ca  si reusim sa stabilim noi standarde, consecventi fiind principiilor bazate pe: integritate, incredere, profesionalism, respect fata de clienti si solicitarile acestora, stiut fiind faptul ca nivelul si calitatea standardelor unei companii reflecta si calitatea membrilor echipei .

Reputatia  inseamna totul. Stim ca pentru a o construi este nevoie de mult timp. De aceea,suntem decisi sa ne mentinem, sa ne dezvoltam si sa ne monitorizam reputatia, actionand cu profesionalism, integritate si respect, fiindu-va  un partener de incredere.

Ofertele de actualitate si prezenta caracteristicilor cat mai exacte, speram noi sa  reuseasca sa faca din aceasta agentie un competitor dur pe piata.

CONSTRUIM INCREDEREA CU PROFESIONALISM !!!!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alpha Imob Alphanet Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alpha Imob Alphanet Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alpha Imob Alphanet Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Alpha Imob Alphanet Invest SRL


34.879